Obavještenje o privatnosti sajta – brendovi za potrošače

Dobrodoši u kompaniju Beko. Ovo Obavještenje o privatnosti opisuje kako prikupljamo, koristimo i dijelimo Vaše lične podatke, kako na mreži tokom korišćenja beko5.com, grundig5.com (“Sajtovi”) tako i van mreže. Preporučujemo da u potpunosti pročitate ovo Obavještenje kako biste se uvjerili da ste potpuno informisani. Međutim, da biste olakšali pregledanje tih dijelova ovog Obavještenja koji se odnose na Vas, podijelili smo dokument u sljedeće odjeljke:

Imajte na umu da su naši proizvodi i usluge namijenjeni osobama starijim od 16 godina.

Kada se pozivamo na “Beko”, “mi” ili “nas”, mi mislimo na Beko Balkans d.o.o. Beograd i njene povezane kompanije uključene u obradu Vaših ličnih podataka. Mi smo takođe dio grupacije Arçelik. Više informacija o grupaciji Arçelik mogu se naći na sajtu Arçelik-a ovdje.

Ako imate pitanja o aktivnostima obrade podataka naše matične kompanije, Arçelik A.S., možete videti njenu politiku privatnosti ovdje.

Ako imate bilo kakvih pitanja o tome kako koristimo Vaše lične podatke ili pitanja uopšte za ovo Obavještenje o privatnosti, kontaktirajte nas koristeći ovaj   obrazac.

  • Kada otvorite nalog kod nas.
  • Kada učestvujete u takmičenjima ili promocijama.
  • Kada odlučite da učestvujete u anketama koje Vam šaljemo.
  • Kada nas kontaktirate u vezi sa upitima ili žalbama.
  • Kada posjetite naše sajtove i koristite svoj račun za kupovinu proizvoda i usluga. Kada posjetite naše Web sajtove, takođe automatski prikupljamo informacije pomoću kolačića i sličnih tehnologija. Njima možete upravljati kada posjetite naše sajtove. Za dalje informacije pogledajte naše Obavještenje o kolačićima .
  • Kada nas kontaktirate za usluge nakon prodaje, kao što su servisne intervencije ili zamjena proizvoda.
  • Kada kupite polisu plana popravki i njege ili produženu garanciju, prikupljaćemo lične podatke da bismo ih proslijeđivali našim poslovnim partnerima radi upravljanja Vašom polisom.
  • Kada stupate u kontakt sa nama na društvenim mrežama - npr. gdje ostavljate komentar ili upit na jednoj od naših stranica na društvenim mrežama.
  • Kada ste nekome drugome dali dozvolu da dijeli informacije sa nama, čuvaju se podaci o vama. Na primjer, ako kupujete naše proizvode preko nezavisnih prodavaca ili ste pristali na kolačiće za oglašavanje ili analitiku trećih strana.
  • Kada popunite bilo koji obrazac, na primjer kada registrujete svoj uređaj kod nas da bismo aktivirali garanciju za proizvod.
  • Takođe prikupljamo, koristimo i dijelimo objedinjene podatke kao što su statistički ili demografski podaci u različite svrhe. „Objedinjeni podaci“ se odnose na informacije koje bi mogle biti izvedene iz vaših ličnih podataka, ali koje neće direktno ili indirektno otkriti Vaš identitet, npr. objedinjeni podaci koji se odnose na sve posjetioce naše web stranice.

Ako nam dostavite lične podatke trećih lica (kao što je situacija kada podnesete žalbu za proizvod člana porodice), morate osigurati da obavjestite relevantnu treću stranu prije nego što podijelite njihove lične podatke sa nama tako što ćete im pokazati ovo Obavještenje o privatnosti, objašnjavajući da će se njihovi lični podaci obrađivati u skladu sa ovim Obavještenjem o privatnosti i dobiti njihov pristanak, gdje je to potrebno.

Kada u ovom Obavještenju o privatnosti govorimo o “ličnim podacima”, ”, to znači sve informacije koje se mogu koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim informacijama za Vašu identifikaciju.

Vrste podataka koje prikupljamo navedene su u nastavku:

  • Ako kupujete proizvod od nas ili imate onlajn nalog kod nas, možemo prikupiti sljedeće podatke: Vaše ime, pol, adresu za obračun / dostavu, broj telefona, e-mail adresu, korisničko ime, podatke o plaćanju (uključujući podatke o kartici ).
  • Detalji Vaših marketinških preferencija, uključujući i to da li ste zadovoljni što dijelimo Vaše detalje sa bilo kojim nezavisnim partnerima.
  • Detalji o Vašoj interakciji sa nama kada nas kontaktirate putem naših call centara, na mreži ili na neki drugi način.

Na primjer, tamo gdje pozivate naše call centre možemo prikupljati marketinške informacije (kao što su informacije o Vašim navikama / preferencijama / ponašanju i druge informacije zabilježene u razgovorima sa vama), detalje žalbi ili komentara koje podnesete, detalje Vaše kupovine i svih proizvoda koji zahtijevaju servisiranje (uključujući šifru proizvoda, pronađene nedostatke, popravke, maloprodaju i troškove produženih garancija) i informacije o Vašim ličnim okolnostima koje su relevantne za naše pružanje usluga. Ako zovete da biste zatražili zamjenu proizvoda, takođe možemo obraditi Vaše podatke o plaćanju. Imajte na umu da se pozivi našim call centrima mogu snimati u svrhu kontrole kvaliteta.

  • Detalji Vaše istorije kupovine, uključujući model i serijski broj kupljenih proizvoda, maloprodajnog objekta (kada niste kupili proizvod direktno od nas) i datum kupovine. Takođe ćemo prikupiti gore navedene podatke za kontakt kada registrujete svoj proizvod radi naše garancije.
  • Podaci o platnoj kartici.
  • Detalji Vaše interakcije sa nama putem naših stranica na društvenim mrežama. Na primjer, kada se raspitujete o našim proizvodima ili ostavite druge komentare na našem Facebook nalogu, možemo prikupiti taj komentar i sve lične podatke sadržane u tom komentaru (npr. Vaše korisničko ime na društvenim mrežama i bilo koje druge podatke profila povezane sa komentarom).
  • Kopije dokumenata koje nam dostavljate da biste dokazali svoju starost ili identitet tamo gdje zakon to zahtjeva. Na primjer, ako nam pošaljete zahtjev koji se odnosi na Vaše lične podatke, možda će nam trebati dodatne informacije da bismo potvrdili Vaš identitet. Stoga ćemo obrađivati lične podatke sadržane u ličnim dokumentima koje ste odabrali da nam dostavite.
  • • Informacije koje prikupljamo putem kolačića i sličnih tehnologija. Podaci koje prikupljamo automatski uključuju tip web pregledača ili mobilnog uređaja, Vaš operativni sistem, Vašu IP adresu, URL odredišne stranice i referentne web stranice, vrijeme i datum vaše posjete Sajtovima i pojmove za pretragu koje koristite da biste došli do Sajtova. Za više informacija, pogledajte naše Obavještenje o kolačićima.
  • Možda postoje okolnosti u kojima treba da obradimo osjetljivije informacije o Vama, koje su poznate kao „posebne kategorije ličnih podataka“. Na primjer, možemo prikupiti određene detalje o Vašem zdravlju (na primjer, oštećenje vida ili sluha) kada vam rezervišemo popravke proizvoda, ako smatrate da će našim inženjerima biti potrebne ove informacije kada Vas posjete radi obavljanja popravki.

PPrema Zakonu o zaštiti podataka o ličnosti postoji nekoliko različitih razloga zbog kojih možemo prikupljati i obrađivati Vaše lične podatke. Oni uključuju:

Saglasnost. Ovdje ste nam dali saglasnost za prikupljanje i obradu Vaših podataka u određenu svrhu. Na primjer, tamo gdje označite polje za pretplatu na naš e-mail bilten.

Izvršavanje ugovornih obaveza. U nekim okolnostima su nam potrebni Vaši lični podaci da bismo bili u skladu sa ugovornim obavezama. Na primjer, ako kupite uređaj putem naših Sajtova, prikupićemo podatke o Vašoj adresi da bismo Vam poslali proizvod.

Ispunjavanje zakonske obaveze. Ako zakon to nalaže, možda ćemo morati prikupiti i obraditi Vaše lične podatke. Na primjer, da biste dobili garanciju za proizvod koji ste kupili.

Legitimni interesi. Vaše lične podatke možemo obrađivati tamo gdje je to neophodno za naše legitimne interese kao kompanije, kada to ne prevladava Vaše interese zaštite podataka i osnovna prava. Na primjer, koristićemo Vaše podatke kada nas kontaktirate kako bismo odgovorili na Vaše upite, zahtjeve u vezi sa proizvodima (uključujući popravke / zamjene proizvoda ili zahtjeve za povraćaj sredstava) i žalbe.

Ovaj odjeljak Vam govori kako i zašto ćemo koristiti Vaše lične podatke i objašnjava zakonsku osnovu na koju se oslanjamo u svakom slučaju. Imajte na umu da ako odlučite da ne dijelite svoje lične podatke sa nama, možda nećemo moći da pružimo usluge ili proizvode koje ste tražili

Tamo gdje je to moguće, Vaše lične podatke obrađujemo u sljedeće svrhe na osnovu naših ugovornih obaveza prema vama:

  • Da biste kreirali i upravljali svojim onlajn nalogom kod nas.
  • Da obradite sve porudžbine koje izvršite korišćenjem naših Sajtova, telefonom ili preko nezavisnih prodavaca. Imajte na umu da će Vaše podatke možda proslijediti drugoj kompaniji radi isporuke proizvoda ili usluge koju ste naručili.
  • Da Vam se pruže usluga nakon prodaje, uključujući rezervisanje i popravke ili vraćanje proizvoda, obradu povrata novca, slanje rezervnih dijelova i dodatne opreme i obezbeđivanje garancije za proizvode koje ste kupili.
  • Da upravljate učešćem u bilo kojim takmičenjima ili promocijama na koje ste se prijavili i koje promovišemo mi i / ili naši poslovni partneri.

Tamo gdje je to moguće, Vaše lične podatke obrađujemo u sljedeće svrhe na osnovu Vaše saglasnosti.

  • Uz vaš pristanak, koristićemo Vaše lične podatke da bismo Vas obavještavali o našim proizvodima i uslugama putem e-pošte ili telefona. Slobodno možete u bilo kom trenutku da onemogućite primanje marketinškog materijala putem bilo kog od ovih kanala.
  • Uz vaš pristanak, dijelićemo Vaše lične podatke sa našim nezavisnim povezanim kompanijama i partnerima tamo gdje ste se odlučili za primanje marketinške komunikacije od njih.
  • Uz vašu izričitu saglasnost, obrađivaćemo posebne kategorije Vaših ličnih podataka radi rezervisanja posjeta servisera i obavljanja popravki proizvoda.

Imajte na umu: Ako ste nam dali svoj pristanak, možete ga kasnije povući u bilo kom trenutku tako što ćete nas kontaktirati koristeći detalje navedene u dijelu „Kako nas možete kontaktirati“. To neće uticati na našu sposobnost da se oslonimo na Vašu saglasnost za bilo kakvu obradu koja se odvijala na osnovu toga prije nego što ste povukli saglasnost.

Tamo gdje je to moguće, Vaše lične podatke obrađujemo u sljedeće svrhe u skladu sa našim zakonskim obavezama.

  • Da Vam pošaljemo komunikacije u vezi sa uslugama koje su propisane zakonom ili su neophodne da bi Vas obavijestili o ažuriranjima usluga koje Vam pružamo. Na primjer, zakonski potrebne informacije koje se odnose na Vaše narudžbine, obavještenja o opozivu proizvoda ili ažuriranja našeg Obavještenja o privatnosti ili uslova i odredbi.
  • Da bismo Vam obezbijedili garanciju za proizvod koji ste kupili.
  • Da bismo vam obezbijedili popravku, povraćaj novca ili zamjenu proizvoda koji ste kupili, zbog njegove neusaglašenosti ili u slučaju latentnih / skrivenih nedostataka.
  • Da bismo verifikovali Vaš uzrast ili identitet tamo gdje zakon to zahtijeva.

Tamo gdje je to moguće, Vaše lične podatke obrađujemo u sljedeće svrhe na osnovu naših legitimnih interesa.

  • Da bismo obradili isplate i spriječili lažne transakcije.
  • Da odgovorimo na Vaše upite, zahtjeve povezane sa proizvodima (uključujući popravke / zamjene proizvoda ili zahtjeve za povraćaj novca) i žalbe.

Imajte na umu da možemo čuvati evidenciju Vaše prepiske s nama kako bismo mogli da obavijestimo o svim budućim komunikacijama i pokažemo kako smo komunicirali s Vama tokom cijelog procesa. Ove informacije takođe možemo koristiti za informisanje naše marketinške strategije, na primjer beleženjem detalja o navikama, preferencijama i ponašanju kupaca prema određenim proizvodima i uslugama.

  • Da Vam pošaljemo zahtjeve za povratne informacije i ankete i sprovedemo istraživanje tržišta kako bismo mogli da poboljšamo svoje usluge i vršimo procjenu zadovoljstva kupaca.
  • Da bismo kreirali Vaš profil pomoću podataka koje prikupljamo o Vama (kao što je opisano u naslovu „Koje vrste ličnih podataka prikupljamo?“) što bi pomoglo da personalizujemo naše proizvode i usluge i našu marketinšku komunikaciju sa Vama.
  • Da Vam dostavimo relevantan sadržaj web stranica preko naših Sajtova i da procjenimo i razumijemo efikasnost sadržaja koji vam nudimo.
  • Da bismo upravljali i zaštitili naše Sajtove (uključujući rješavanje problema, analizu podataka, testiranje, održavanje sistema, podršku, izveštavanje i hosting podataka).
  • Da bismo koristili analitiku podataka za poboljšanje naših Sajtova, sadržaja, marketinga i korisničkog iskustva.
  • Da bismo zaštitili naše poslovanje i Vaš nalog od prevara i drugih nezakonitih aktivnosti.
  • Da bismo zaštitili ili primjenili naša zakonska prava, na primjer odbranu naše kompanije u slučaju pravnih sporova.

Vaše lične podatke ponekad dijelimo sa trećim licima. Vrste trećih lica sa kojima dijelimo lične podatke opisane su u nastavku:

Druge kompanije iz grupacije Arçelik

Vaše lične podatke možemo dijeliti sa drugim kompanijama koje pripadaju grupi Arçelik, uključujući našu matičnu kompaniju Arçelik A.S. u Turskoj, koji Vaše lične podatke mogu koristiti u svrhe i na način koji je u skladu sa informacijama navedenim u ovom Obavještenju o privatnosti. Konkretno, Arçelik A.S. obrađivaće neke Vaše lične podatke u svrhu analize i izvještavanja na globalnom nivou na osnovu svojih legitimnih interesa u razvoju poslovanja grupacije Arçelik i uz poštovanje lokalnih pravila i propisa. Arçelik A.S. može otkriti Vaše lične podatke trećim licima (kao što su pružaoci usluga, agenti i javni organi i institucije) tamo gdje je to potrebno za Arçelik A.S. da zakonito obavlja svoje poslovne aktivnosti u skladu sa gore navedenim svrhama i prema zahtjevima i dozvolama važećeg zakona.

Pružaoci usluga

Vaše lične podatke možemo otkriti kompanijama koje pružaju usluge nama i drugim članovima grupacije Arçelik.

Primjeri vrsta pružalaca usluga sa kojima radimo uključuju:

  • IT kompanije koje upravljaju Sajtovima u naše ime,
  • Kompanije za dostavu, poput kurirskih službi, koje Vam dostavljaju naše proizvode,
  • Kompanije za direktan marketing koje nam pomažu u upravljanju našom komunikacijom sa Vama elektronskim putem,
  • Kompanije za korisničke usluge koje upravljaju našim call centrima,
  • Pružaoci usluga plaćanja koji upravljaju našim mrežnim plaćanjima tamo gdje kupujete proizvode putem naših Sajtova i
  • Naša mreža inžinjera koji pružaju usluge popravki proizvoda i usluga koje ste kupili od nas.

Naši pružaoci usluga su dužni da Vaše lične podatke čuvaju u tajnosti i ne smiju ih koristiti u bilo koje druge svrhe osim za obavljanje usluga koje za nas obavljaju.

Treće strane kada to zahtjeva zakon

Vaše lične podatke možemo otkriti trećoj strani ako je neophodno u skladu sa zakonskom obavezom ili odlukom sudskog organa, javnog organa ili vladinog tijela ili ako je otkrivanje neophodno radi nacionalne bezbjednosti, sprovođenja zakona ili drugih važnih pitanja od javnog interesa.

Poslovni partneri

Vaše lične podatke možemo dijeliti sa našim poslovnim partnerima u njihove sopstvene svrhe ako je to neophodno za pružanje proizvoda i usluga Vama.

Vaše lične podatke takođe možemo proslijediti trećim stranama u svrhe direktnog marketinga, ali samo tamo gdje ste dali saglasnost kada ste dali svoje lične podatke.

Stručni savetnici

Lične podatke možemo otkriti stručnim savjetnicima, poput advokata, revizora i osiguravača, po potrebi tokom profesionalnih usluga koje nam pružaju.

Treće strane u vezi sa poslovnom prodajom

Ako izvršimo prodaju ili prenos imovine ili smo na neki drugi način uključeni u spajanje ili prenos poslovanja / imovine, Vaše lične podatke možemo prenijeti jednoj ili više trećih strana kao dio te transakcije. Ako se dogodi promjena u našem poslu, novi vlasnici mogu koristiti Vaše lične podatke na isti način kao što je navedeno u ovom Obavještenju o privatnosti.

Ostale treće strane uz vaš pristanak

Takođe možemo da dijelimo Vaše lične podatke sa drugim trećim stranama kada pristanete na takvo dijeljenje.

Kada dijelimo Vaše lične podatke sa povezanim kompanijama ili drugim kompanijama sa kojima imamo ugovor (kao što je opisano u dijelu „S kim dijelimo Vaše lične podatke?“), te kompanije mogu se nalaziti van Evropskog ekonomskog prostora („EEA“), UK-a ili Vaše države, prema potrebi, u zemljama sa različitim zakonima o zaštiti ličnih podataka od zakona u Vašoj zemlji prebivališta. Konkretno, Vaši lični podaci mogu se prenijeti našim kompanijama iz grupe koje se nalaze u Turskoj, Arçelik A.S.

Ako prenosimo Vaše lične podatke izvan EEP-a, Ujedinjenog Kraljevstva ili zemlje Vašeg prebivališta, prema potrebi, preduzećemo korake kako bismo osigurali da Vaši podaci dobiju isti nivo zaštite kao da se obrađuju u EEP-u, Ujedinjenom Kraljevstvu ili Vašoj zemlji prebivališta, prema potrebi. Na primjer, možemo uključiti standardne ugovorne klauzule koje je usvojila Evropska komisija u naše ugovore sa trećim stranama ili kompanijama iz naše grupe kako bismo bili sigurni da postoje zaštitne mjere za zaštitu Vaših ličnih podataka. Molimo Vas da nas kontaktirate koristeći detalje u „Kako da nas kontaktirate“ za više informacija o konkretnim mjerama koje smo preduzeli.

Imajte na umu da Arçelik A.S. može dalje prenositi Vaše lične podatke trećim stranama koje se nalaze u zemljama koje ne pružaju adekvatan nivo zaštite podataka. Takvi transferi će se izvršiti u skladu sa važećim zakonima, uključujući, tamo gdje je primjenjivo, ugovorne zahtjeve utvrđene u standardnim ugovornim klauzulama.

Vaše lične podatke čuvaćemo samo onoliko dugo koliko je to razumno neophodno za svrhe navedene u ovom Obavještenju o privatnosti i u skladu sa važećim zakonima. To može uključivati zadovoljavanje bilo kojih zakonskih, računovodstvenih ili izvještajnih zahtjeva.

Preduzećemo razumne mjere predostrožnosti kako bismo zaštitili Vaše lične podatke od gubitka, zloupotrebe ili promjene. Između ostalih mjera, obezbjeđujemo sigurnost Vaših ličnih podataka putem šifriranja, zaštite lozinkom i na drugi način ograničavamo pristup njima.

Nažalost, prenos informacija putem Interneta nije u potpunosti siguran. Iako ćemo se potruditi da zaštitimo Vaše lične podatke u skladu sa zakonom, ne možemo garantovati sigurnost Vaših ličnih podataka koji nam se prenose putem nesigurnih sredstava; svaki takav prenos ide na Vaš sopstveni rizik.

Trebalo bi takođe da nastavite da preduzimate mjere kako biste zaštitili svoje lične podatke, kao što su izbjegavanje upotrebe očiglednih ili predvidljivih korisničkih ID-ova ili lozinki, promjena lozinki u redovnim intervalima, vodeći računa da niste otkrili svoje lozinke bilo kojoj drugoj osobi i da niste dali saglasnost trećoj strani za pristup Vašem korisničkom nalogu i ličnim podacima.

Imate sljedeća prava u vezi sa Vašim ličnim podacima koje obrađujemo, pod uslovima utvrđenim u važećim zakonima:

  • da zatražite pristup Vašim ličnim podacima (poznat i kao „predmetni zahtjev za pristup“) i određenim dodatnim informacijama o našoj obradi Vaših ličnih podataka kojima je ovo Obavještenje o privatnosti namijenjeno,
  • da zatraži ispravku netačnih ili nepotpunih ličnih podataka,
  • da zatražite brisanje Vaših ličnih podataka ili ograničenje obrade vaših ličnih podataka;
  • da uložite primjedbu našoj obradi Vaših ličnih podataka;
  • da povučete bilo koji pristanak koji ste dali;
  • da pod određenim okolnostima zahtijevate prenosivost podataka;
  • da uložite žalbu nadležnom nadzornom organu za zaštitu podataka, i
  • da osporite određene automatizovane odluke koje donosimo o Vama koje imaju pravne ili na drugi način slične posljedice. Mi obično ne vršimo tako automatizovano donošenje odluka, ali ako to učinimo, jasno ćemo objasniti gdje se takve odluke donose.

Da biste ostvarili svoja prava, kontaktirajte nas koristeći kontakt podatke navedene u dijelu „Kako da nas kontaktirate“.

Treće strane, čije web sajtove možete posjetiti nakon što kliknete na link sa Sajtova, mogu imati manje stroge politike privatnosti. Nemamo kontrolu nad ovim smjernicama i podstičemo Vas da pročitate njihove izjave o privatnosti prije nego što date lične podatke takvim web sajtovima.

Na našim Sajtovima koristimo kolačiće i slične tehnologije. Kolačić je mala datoteka koja se preuzima na Vašem uređaju kada pristupite web stranici na Sajtovima. Kolačić sadrži informacije o Vama i Vašoj posjeti našim Sajtovima. Kolačići se široko koriste da web sajtovi rade, da bi se razlikovali jedinstveni korisnici i naučilo kako korisnici komuniciraju sa web sajtovima. Molimo pogledajte naše Obavještenje o kolačićima za više informacija o tome kako koristimo kolačiće i slične tehnologije.

Postavke pregledača možete promijeniti bilo kada, tako da kolačići neće biti prihvaćeni. Posjetite http://www.allaboutcookies.org/ da biste saznali više o blokiranju kolačića. Imajte na umu da ako u potpunosti blokirate kolačiće, mnoge web stranice neće raditi ispravno, a neke funkcije na našim Sajtovima neće raditi uopšte.

Svojim kolačićima koje postavlja ovaj web sajt možete upravljati klikom na dugme ispod:

Upravljajte kolačićima + Lista kolačića

Nadzorna tijela su nezavisna javna tijela koja putem istražnih i korektivnih ovlašćenja nadgledaju primjenu zakona o zaštiti podataka, pružaju stručne savjete o pitanjima zaštite podataka i bave se žalbama podnijetim zbog kršenja važećeg zakona o zaštiti podataka.

Uopšteno govoreći, glavni kontakt za pitanja zaštite podataka je Nadzorni organ u zemlji u kojoj je sedište kompanije / organizacije. Međutim, ako ta kompanija / organizacija obrađuje podatke u različitim zemljama ili je dio grupe kompanija osnovanih u različitim zemljama, taj glavni kontakt može biti nadzorni organ u drugoj zemlji.

Za zemlje EEA (Evropski ekonomski prostor) pronađite svoj Nacionalni nadzorni organ klikom ovdje

Za Srbiju nadzorni organ možete pronaći ovdje.

S vremena na vrijeme možemo promijeniti i ažurirati ovo Obavještenje o privatnosti. Sve promjene u našem Obavještenju o privatnosti biće objavljene na ovoj stranici. Obavijestićemo Vas o svim materijalnim promjenama ili dopunama ovog Obavještenja o privatnosti i obezbijedićemo Vam kopiju izmijenjenog Obavještenja o privatnosti korišćenjem Vaše e-mail adrese koja nam je dostavljena ili na bilo koji drugi odgovarajući način koji osigurava da budete obavješteni o bilo kakvoj promjeni ovog Obavještenja o privatnosti.

Ovo Obavještenje o privatnosti je posljednji put ažurirano 28. juna 2021.



Copyright © 2022. www.beko5.com