Hrskavo, bez ulja uz Airfry

Čestitamo Vam na odabiru Beko ugradbenih uređaja. Mi stojimo iza kvaliteta svojih proizvoda, zbog čega Vam na određene modele, pored osnovne garancije od 5 godina, nudimo produženu garanciju u trajanju od dodatne 2 godine (ukupno trajanje garancije uz registraciju je 7 godina).

Produžena garancija važi isključivo za kupovinu Beko ugradbenih uređaja kupljenih u periodu 15.04.2024. do 31.05.2024. Proizvode je potrebno registrovati putem ovog obrasca najkasnije do 30.06.2024

Nakon registracije Vašeg proizvoda dobićete potvrdu o registraciji u PDF dokumentu putem mail adrese koju ste naveli prilikom registracije.

Ukoliko imate pitanja ili nedoumice oko registracije, molimo Vas da nam pišete na  info-ba@beko5.com a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Beko registracija produzene garancije

Molimo Vas da pažljivo popunite sledeća polja

Molimo Vas unesite podatke o kupovini:

RAČUN SLIKA*

NALEPNICA SLIKA*

Da biste dovršili registraciju, molimo Vas da potvrdite:

POTVRĐUJEM DA SAM UPOZNAT/A SA OBAVJEŠTENJEM O PRIVATNOSTI

SLAŽEM SE SA PRAVILIMA UČEŠĆA U PROMOTIVNOJ KAMPANJI ,,Hrskavo, bez ulja uz Airfry"

* = Obavezna polja.


USLOVI I PRAVILA PRODUŽENE GARANCIJE

1. Produžena garancija se odnosi isključivo na modele ugradbene tehnike Beko mašina za pranje sudja, ugradbenih pecnica, ploča i ugradbenih frižidera.

2. Produžena garancija važi isključivo za kupovinu modela Beko uređaja iz stavke 1, kupljenih u periodu od 15.04.2024. do 31.05.2024. Proizvode je potrebno registrovati putem ovog obrasca najkasnije do 30.06.2024. U suprotnom, produžena garancija neće važiti i kupac ostvaruje prava koja se tiču saobraznosti robe u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošaca.

3. Ova produžena garancija važi samo za proizvode kupljene na teritoriji Bosne i Hercegovine.

4. Garantna izjava o produženoj garanciji smatraće se nevažećom ako se utvrdi da nije potpuna, ako je izmenjena i/ili sadrži netačne podatke unete pri registraciji proizvoda.

5. Pri podnošenju zahteva za popravku u garanciji u okviru produžene garancije potrebno je priložiti ovlašćenom Beko servisu sledeće:

- original garantni list

- original ili kopiju računa

- PDF sertifikat (pdf sertificate) koji ste dobili putem e-mail adrese sa ispravno unetim podacima

6. Naša odluka o svim pitanjima koja se odnose na prigovore u vezi s nedostacima u izradi ili korišćenim materijalima za vrijeme produžene garancije biće konačna i obavezujuća i kupac je saglasan da će se pridržavati tih odluka. Bilo koji neispravni dijelovi koji su zamjenjeni u roku produžene garancije postaju vlasništvo proizvođača i/ili uvoznika.

7. Uslovi produžene garancije napisani u ovoj izjavi u skladu su sa Beko garancijskim uslovima za produženu garanciju opisanim u garantnom listu. Prije bilo kakvog postupka potrebno je pročitati garantni list.

8. Ova produžena garancija izdata je u skladu sa zakonima Bosne i Hercegovine i u skladu je s pozitivnom poslovnom praksom brenda Beko.

9. U periodu trajanja produžene garancije kupac ima pravo na zamenu proizvoda isključivo u slučaju ako aparat nije u mogućnosti da se popravi.

Ugradbena pećnica

Beko

Ugradbena mašina za suđe/ Ugradbeni set

Beko

Ugradbena ploča

Beko

Ugradbeni frižider/zamrzivač

Beko


Copyright © 2024. www.beko5.com