Beko. Više daje, duže traje!

Čestitamo Vam na odabiru Beko ugradbenih uređaja. Mi stojimo iza kvaliteta svojih proizvoda, zbog čega Vam na određene modele, pored osnovne garancije od 5 godina, nudimo produženu garanciju u trajanju od dodatne 2 godine (ukupno trajanje garancije uz registraciju je 7 godina).

Produžena garancija važi isključivo za kupovinu Beko ugradbenih uređaja kupljenih u periodu od 01.12.2022 do 15.01.2023 Proizvode je potrebno registrovati putem ovog obrasca najkasnije do 15.02.2023.

Nakon registracije Vašeg proizvoda dobićete potvrdu o registraciji u PDF dokumentu i putem mail adrese koju ste naveli prilikom registracije.

Ukoliko imate pitanja ili nedoumice oko registracije, molimo Vas da nam pišete na  beko5@omega.ba a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Beko registracija produzene garancije
Beko. Više daje, duže traje!

Molimo Vas da pažljivo popunite sledeća polja

Molimo Vas unesite podatke o kupovini:

RAČUN SLIKA*

NALEPNICA SLIKA*

Da biste dovršili registraciju, molimo Vas da potvrdite:

POTVRĐUJEM DA SAM UPOZNAT/A SA OBAVJEŠTENJEM O PRIVATNOSTI

SLAŽEM SE SA PRAVILIMA UČEŠĆA U PROMOTIVNOJ KAMPANJI ,,BEKO VIŠE DAJE, DUŽE TRAJE!"

* = Obavezna polja.


USLOVI I PRAVILA PRODUŽENE GARANCIJE

1. Produžena garancija se odnosi isključivo na modele ugradbene tehnike Beko mašina za pranje suđa, ugradbene pećnice, ploče, ugradbeni set i ugradbenih frižidera/zamrzivača.

2. Produžena garancija važi isključivo za kupovinu modela Beko uređaja iz stavke 1, kupljenih u periodu od 01.12.2022 do 15.01.2023 Proizvode je potrebno registrovati putem ovog obrasca najkasnije do 15.02.2023.. U suprotnom, produžena garancija neće važiti i kupac ostvaruje prava koja se tiču saobraznosti robe u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošaca.

3. Ova produžena garancija važi samo za proizvode kupljene na teritoriji Bosne i Hercegovine.

4. Garantna izjava o produženoj garanciji smatraće se nevažećom ako se utvrdi da nije potpuna, ako je izmijenjena i/ili sadrži netačne podatke unijete pri registraciji proizvoda.

Pri podnošenju zahtjeva za popravku u garanciji u okviru produžene garancije potrebno je priložiti ovlaštenom Beko servisu sljedeće:

  • original garantni list
  • original ili kopiju računa
  • potvrdu registracije koju ste dobili putem e-mail adrese sa ispravno unijetim podacima

6. Naša odluka o svim pitanjima koja se odnose na prigovore u vezi sa nedostacima u izradi ili korištenim materijalima za vrijeme produžene garancije biće konačna i obavezujuća i kupac je saglasan da će se pridržavati tih odluka. Bilo koji neispravni dijelovi koji su zamijenjeni u roku produžene garancije postaju vlasništvo proizvođača i/ili uvoznika.

7. Uslovi produžene garancije napisani u ovoj izjavi u skladu su sa Beko garancijskim uslovima za produženu garanciju opisanim u garantnom listu. Prije bilo kakvog postupka potrebno je pročitati garantni list.

8. Ova produžena garancija izdata je u skladu sa zakonima Bosne i Hercegovine i u skladu je s pozitivnom poslovnom praksom brenda Beko.

9. U periodu trajanja produžene garancije kupac ima pravo na zamenu proizvoda isključivo u slučaju ako aparat nije u mogućnosti da se popravi.

10. U periodu trajanja produžene garancije kupac ima pravo na zamjenu proizvoda isključivo u slučaju ako aparat nije u mogućnosti da se popravi..

11. U periodu produžene garancije, rok za trajanje popravke nije definisan zakonom i on može iznositi i duže od zakonskog propisanog roka.

  • kvar ili oštećenje koje je nastalo zbog više sile, vatre, građanskih nemira i/ili nesreća
  • kvarovi nastali usljed korišćenja pogrešnog napona električne mreže i/ili posljedične štete iz nemara i/ili zloupotrebe
  • korišćenje koje nije u skladu sa uputstvom za upotrebu
  • popravke koje su obavljala neovlaštena lica i/ili nepravilne montaže koje ne ispunjava uslove iz korisničkog uputstva
  • proizvodi koji se koriste u komercijalnim ili nestambenim prostorima.
  • proizvodi koji ne koriste originalne Beko rezervne dijelove

Ugradbena pećnica

Beko

Ugradbena mašina za suđe/ Ugradbeni set

Beko

Ugradbena ploča

Beko

Ugradbeni frižider/zamrzivač

Beko


Copyright © 2023. www.beko5.com